Aalborg, Denmark

Content specialist med teknisk flair

CONTENT SPECIALIST MED TEKNISK FLAIR

Drømmer du om at være en del af en stærkt præsterende og hurtigt voksende softwarevirksomhed? Inspireres du af faglige udfordringer, nyeste teknologier og mere end 400 års sammenlagt erfaring blandt dine kolleger? Hvis ja, så glæder vi os til at byde dig velkommen til XCI-familien!

Som content specialist ved XCI, bliver du en del af et ambitiøst team, hvor du som kreativ kommunikatør formidler kompleks teknologi på en enkel og engagerende måde gennem videoer. Din rolle er afgørende for at drive vores virksomhed og produkter fremad ved at skabe værdifuldt indhold, der hjælper vores kunder med at maksimere deres oplevelse med vores software.

HVAD SKAL DU LAVE | PRODUKTVIDEOER| E-LEARNING | TRÆNING | KUNDETILFREDSHED

Produktvideoer – produktion af videoer bliver en af dine hovedopgaver, hvor du sammen med dine kollegaer skal planlægge, forberede og producere videoer som beskriver vores produkter, og nye features i forbindelse med planlagte releases.

E-learning – vi har et ønske om at vores produkter understøttes af e-learnings moduler af høj kvalitet, derfor skal du ligeledes være medvirkende til at producere, udvikle og løbende forbedre vores e-learning.

Træning– i samarbejde med vores træningsteam skal du være med til at teste og træne kunderne i vores software, således vi i fællesskab sikrer at kunderne udnytter de fulde potentialer i produkterne.

Kundetilfredshed – der kommer løbende nye kunder til og det er vigtigt, at de oplever god service og høj fleksibilitet. Derfor skal du være med til at sikre høj kundetilfredshed ved bl.a. at besvare henvendelser i vores support ticket system.

Fælles for alle arbejdsområderne er, at du kommer til at samarbejde tæt med ledere og nøglemedarbejdere på tværs af organisationen. Du bliver derfor synlig ud mod forretningen, og en vigtig samarbejdspartner med resten af teamet i delivery og vores development afdeling.

LIDT OM DIG

Du har lyst til at formidle viden om komplekse tekniske IT-løsninger og har erfaring med at formidle teknisk viden, til både teknisk og ikke teknisk publikum. Vi forestiller os at du har en baggrund indenfor IT, kommercielt flair og forståelse for, at kunden altid er i centrum. Din teknologiske værktøjskasse er bred, hvor du som minimum har kendskab til produkter til videoredigering og udarbejdelse af e-learning. Vores produkter inkluderer f.eks. Linux, Windows, Docker,

ElasticSearch, MongoDB samt system og server monitorering herunder bl.a. Graphite og Grafana, men de videoer vi ønsker produceret, omhandler XCIs egenproducerede brugergrænseflader. Kendskab til elektronisk kommunikation, kryptering og system processer er en fordel, men ikke et krav.  

Du får energi af at sætte dig ind i komplekse produkter, hjælpe andre, har gå-på mod, og tør udvikle processer og forretningsgange til det bedre. Du sætter en ære i at holde dig up-to-date på nyeste teknologier og bringe dette i spil i dagligdagen. Sproget i dagligdagen foregår på dansk, men du behersker også engelsk, da du skal producere video præsentationer til kunder i andre lande, hvor XCI er repræsenteret. Du må forvente rejseaktivitet mellem 10 og 20 dage årligt, i forbindelse med kunde træninger.

MERE END ET JOB

Vi giver dig de værktøjer og den støtte, du har brug for til at vokse både professionelt og personligt, hvor alle har adgang til lige muligheder. Vi respekterer og værdsætter menneskers forskellighed. Udover et attraktivt og rummeligt arbejdsmiljø, muliggør vi også fleksibilitet der får hverdagen til at hænge sammen. En aktiv personaleforening med f.eks. champagnesmagning, festivaller og fælles rejser er en del af vores kulturelle DNA og det får glæden og fællesskabsfølelsen helt i top!

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte head of delivery Peter Munk på telefon 3084 8134 eller på mail peter.munk@xci.dk. Send blot dit CV med en kort motivation til job@xci.dk

Ansøgningsfrist d. 2.6.2023

VELKOMMEN TIL XCI – LET’S MAKE NATIONS SAFE!

XCI er en dansk softwarevirksomhed, der stolt servicerer efterretningstjenester og politimyndigheder over hele verden i kampen mod kriminalitet og terrorisme. Virksomhedens produkter giver en hidtil uset mulighed for at finde digitale spor i den voksende mængde af datakommunikation. XCI giver med innovative software- og industrikompetencer deres internationale kunder nem mulighed for at få brugbar viden ud fra deres data. Kunstig intelligens, dataforståelse og domæneviden er blandt deres nøglekompetencer. Virksomheden er placeret i Aalborg og har i dag ca. 50 medarbejdere, et tal som er støt voksende.

Looking for employees icon

About XCI

XCI is a Danish software company proudly serving government customers around the world.

Our off-the-shelf software products provide unprecedented insights from the growing amounts of data available to intelligence and law enforcement. XCI empowers our customers to easily ask questions and get timely and actionable answers.

XCI was founded in 2017 to serve intelligence and law enforcement agencies helping them efficiently investigate past and future threats from the rapidly growing amounts of data and protocol complexity. This requires a new, machine-assisted, data-driven approach. To solve this complex challenge, we combine a deep understanding of communications data with cutting edge technologies within the areas of information extraction, artificial intelligence, and analytics.

With a combined industry experience of 400+ years, XCI's team of engineers are obsessively focused on delivering world class solutions that at any line-rate keep up with the ways adversaries use communications technology helping our customers do their most important work today and in the future.