Aalborg, Denmark

IT Employee

IT Medarbejder som brænder for at gøre en forskel for sine kollegaer og vores kunder (Aalborg)

Vi leder efter en IT medarbejder som brænder for at supportere sine kollegaer med intern IT og sikre at de bagvedliggende systemer er tilgængelige.

Om XCI

XCI er en dansk softwarevirksomhed, der stolt servicerer offentlige kunder over hele verden i kampen mod kriminalitet og terrorisme. Cybersikkerhed, kunstig intelligens og big data er blandt vores nøglekompetencer.

Vores standardprodukter giver en hidtil uset indsigt ind i de voksende mængder af IP-kommunikationsdata, hvilket giver brugerne mulighed for nemt at stille spørgsmål og få brugbare svar ud fra data.

Vi grundlagde XCI i 2017 for at betjene efterretnings- og politimyndigheder og hjælpe dem med effektivt at undersøge tidligere og fremtidige trusler fra de hurtigt voksende datamængder og protokolkompleksiteter. Dette kræver en ny, maskinunderstøttet, datadrevet tilgang. For at løse de komplekse problemer kombinerer vi en dyb forståelse af kommunikationsdata med banebrydende IP-probe-teknologi, kunstig intelligens og analysesoftware.

Med en kombineret brancheerfaring på mere end 400 år, er XCI's team på mere end 30 ingeniører yderst fokuseret på at levere løsninger i verdensklasse, der på enhver kommunikationslinjehastighed kan holde trit med den måde modstandere bruger kommunikationsteknologi på, og dermed hjælpe vores kunder med at udføre deres vigtige arbejde i dag og i fremtiden.

Vi er meget passionerede omkring vores produkter, sørger for at vi altid er foran og sikrer at vi er på forkant på vores forretningsområde – udvikler produkter som gør en virkelig forskel i kampen mod kriminalitet. Vi leverer topmoderne produkter og skubber industrien med nye teknologier og måder at tænke på.

Om jobbet

I samarbejde med den IT ansvarlige får du ansvaret for at sikre:

• Installere og vedligeholde Laptops og Workstations til dine kollegaer

• Installere og vedligeholde backend systemerne (f.eks. Exchange, MSSQL, Active Directory, Support System, ERP system)

• Skrive og vedligeholde dokumentationen for backend systemerne

• Support af dine kollegaer

• Udvikle scripts til automatisering af gentagne opgaver

Du bliver en del af et dedikeret og erfaren team, som står for drift af IT og leverance til kunder. Det betyder at du udover IT sekundær også vil kunne komme til at deltage i arbejdet med kundeløsningerne som er XCI’s primære fokus.

Om dig

Vi forestiller os at du er nyuddannet eller 1-2 års erfaring fra lignende stilling, hvor du har deltaget i drift af Intern IT på Windows Platformen.

Det vigtigste er dog ikke din erfaring, men at du har interesse for at lære nyt og brænder for at sikre at dine kollegaer har optimale muligheder for at udføre deres arbejde, ved at vores Intern IT fungerer.

Det er derfor også vigtigt at du kan lide at hjælpe dine kollegaer og får energi af dette.

Du har sikkert kendskab til flere af nedenstående teknologier / værktøjer:

• Windows Desktop / Server miljøer

• Active Directory

• Exchange

• MSSQL

• Administration og scripting i Powershell

Desuden vil det være en fordel hvis du har kendskab til:

• Microsoft Licensering

• Netværk

• Monitoreringssystemer

Vi forventer, at du sætter en ære i at udvikle dit tekniske kendskab og i at holde dig up-to-date på de nyeste teknologier inden for dine arbejdsområder.

Har du lyst til at tage certificeringer indenfor Microsoft Platformen vil det også være muligt at gøre dette som del af ansættelsen.

Som person er du ansvarsfuld, serviceminded, arbejder struktureret, tager ansvar for at tingene virker - og holder hovedet koldt i pressede situationer.

Til dig fra os:

Du bliver medlem af XCI familien hvor vi passer godt på hinanden. Vi forsøger at gøre hver dag til en god dag, det SKAL være sjov at gå på arbejde.

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig , skulle du have spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Manager Anna Larsen +45 22327232, mail anna.larsen@xci.dk.

Ansøg stillingen her

Der kan kun ansøges via linket til opslaget grundet GDPR.

Alle medarbejdere i XCI skal kunne sikkerhedsgodkendes, hvorfor vi vil anmode dig om at fremvise en ren straffeattest under rekrutteringsprocessen.

Looking for employees icon

Application

We look forward to hearing from you – if you have any questions or need further information about the position, please contact HR Manager Anna Larsen +45 22327232, mail anna.larsen@xci.dk

Applications can only be made via the link above due to GDPR.

All employees at XCI have to undergo security clearance, and, as such, we will ask you to provide a criminal record during the recruitment process.