Aalborg, Denmark

Nysgerrig software ingeniør til data analyse

Om XCI

XCI er en dansk softwarevirksomhed, der stolt servicerer efterretningstjenester og politimyndigheder over hele verden i kampen mod kriminalitet og terrorisme. Vores produkter giver en hidtil uset indsigt ind i den voksende mængde af kommunikation foretaget via internettet. Vi giver vores brugere mulighed for at få brugbar viden ud fra deres data. Kunstig intelligens, dataforståelse og domæneviden er blandt vores nøglekompetencer.

Vi grundlagde XCI i 2017 med et erfarent team. Vores team med mere end 30 ingeniører har over 400 års brancheerfaring. Hos XCI er vi meget passionerede omkring vores produkter og yderst fokuserede på at levere løsninger i verdensklasse. Det gør det muligt at holde trit med den måde kriminelle bruger kommunikationsteknologi på, og dermed hjælpe vores kunder med at udføre deres vigtige arbejde i dag og i fremtiden.

XCI A/S er en virksomhed, som løser komplekse use cases for vores kunder, i deres bekæmpelse af kriminalitet. I en verden, hvor brugen af teknologier bevæger sig hurtigere, end mange kan følge med, hjælper XCI effektivt med at undersøge tidligere og fremtidige trusler fra de voksende mængder af komplekse data. De voksende datamængder og kompleksiteten af disse stiller store krav til effektiviteten af testen af vores løsninger, hvilket kræver, at en stor del af vores test bliver automatiseret.

Vores Amplify team arbejder dagligt med analyser af store mængder data og automation og skalering af mange forskellige slags opgaver. Vi søger én der er kreativ og god til at finde på løsninger på komplekse problemer, ikke er bange for at lave proof of concept arbejde, men samtidigt kan sørge for den valgte løsning kan køre pålideligt 24/7.

Du skal være typen der er nysgerrig og glad for at skille ting ad, for at se hvordan de er opbygget. Måske har du prøvet at finde og udnytte fejl og sårbarheder i diverse devices eller måske har du prøvet at automatisere noget som ikke burde kunne automatiseres.

Da vi har rigtigt mange ting som er automatiserede, har vi ofte brug for hurtigt at kunne fejlfinde vores systemer, så det at udvikle metoder og systemer til hurtigt at identificere og debugge eventuelle problemer er i høj kurs.

Hvis det lyder godt for dig – så tilbyder vi et spændende job i et afslappet, samarbejdende team, der har stor indflydelse på, hvordan og med hvad de arbejder.

Om dig

Du søger et job, hvor du vil spille en rolle i at gøre en forskel i verden. Du nyder at arbejde med og lære om teknologier og det domæne, du arbejder indenfor, og du er samtidig opsat på at dele viden internt med dine holdkammerater. Du kan arbejde selvstændigt, når opgaverne kræver det, og du kommunikerer på engelsk i skrift og tale.

Du trives med at arbejde med og har gerne erfaring med:

• Data analysis

• Automation

• Javascript-programmering

• Python-programmering

Det kunne være spændende hvis du også har kendskab eller erfaringer med:

• Reverse engineering, primær android, IOS og Windows

• DevOPS

• Internet protokoller

Til dig fra os:

Du bliver medlem af XCI-familien, hvor vi passer godt på hinanden. Vi forsøger at gøre hver dag til en god dag, det SKAL være sjov at gå på arbejde.

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig. Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Anna Larsen +45 22327232, mail anna.larsen@xci.dk.

Der kan kun ansøges via linket til opslaget grundet GDPR.

Link

Alle medarbejdere i XCI skal kunne sikkerhedsgodkendes, hvorfor vi vil anmode dig om at fremvise en ren straffeattest under rekrutteringsprocessen.

Looking for employees icon

Application

We look forward to hearing from you – if you have any questions or need further information about the position, please contact HR Manager Anna Larsen +45 22327232, mail anna.larsen@xci.dk

Applications can only be made via the link above due to GDPR.

All employees at XCI have to undergo security clearance, and, as such, we will ask you to provide a criminal record during the recruitment process.