Aalborg, Denmark

Project Manager

Projektleder til ledelse af cyber security projekter (Aalborg)

Vi leder efter en dygtig projektleder, der brænder for at lede implementeringen af vores cyber securtiy produkter, og derigennem sikre glade kunder samt at være med til at gøre en forskel i kampen mod cyberkriminalitet og terrorisme.

Om XCI

XCI er en dansk softwarevirksomhed, der stolt servicerer offentlige kunder over hele verden i kampen mod kriminalitet og terrorisme. Cybersikkerhed, kunstig intelligens og big data er blandt vores nøglekompetencer.

Vores standardprodukter giver en hidtil uset indsigt ind i de voksende mængder af IP-kommunikationsdata, hvilket giver brugerne mulighed for nemt at stille spørgsmål og få brugbare svar ud fra data.

Vi grundlagde XCI i 2017 for at betjene efterretnings- og politimyndigheder og hjælpe dem med effektivt at undersøge tidligere og fremtidige trusler fra de hurtigt voksende datamængder og protokolkompleksiteter. Dette kræver en ny, maskinunderstøttet, datadrevet tilgang. For at løse de komplekse problemer kombinerer vi en dyb forståelse af kommunikationsdata med banebrydende IP-probe-teknologi, kunstig intelligens og analysesoftware.

Med en kombineret brancheerfaring på mere end 400 år, er XCI's team på mere end 30 ingeniører yderst fokuseret på at levere løsninger i verdensklasse, der på enhver kommunikationslinjehastighed kan holde trit med den måde modstandere bruger kommunikationsteknologi på, og dermed hjælpe vores kunder med at udføre deres vigtige arbejde i dag og i fremtiden.

Vi er meget passionerede omkring vores produkter, sørger for at vi altid er foran og sikrer at vi er på forkant på vores forretningsområde – udvikler produkter som gør en virkelig forskel i kampen mod kriminalitet. Vi leverer topmoderne produkter og skubber industrien med nye teknologier og måder at tænke på.

Om jobbet

I samarbejde med vores erfarne team af systemkonsulenter, vil du være med til at lede implementeringen af vores løsninger i samarbejde med vores kunder samt andre potentielle interessenter.

Vi forestiller os, at du har erfaring på eller flere af følgende områder:

• Planlægning af projekter der vil omfatte planlægning, forberedelse, dokumentation, test og eksekvering

• Deltagelse i samt afholdelse af projektmøder, herunder styregruppemøder hos kunder og øvrige interessenter

• Udarbejdelse af risikoanalyser og vedligeholdelse af risikomatrix  

• Udarbejdelse af projektplaner

• Intern og ekstern status rapportering

• Håndtering af ændringsanmodninger  

• Kontinuerlig afstemning af kundernes krav med vores forventninger og eventuelt tilpasning heraf

• At være istand til omsætte vores kunders behov og input til opgaver til udviklingsteamet

Du bliver en del af et dedikeret og erfaren leveranceteam, der alle arbejder i et inspirerende og internationalt miljø, hvor du selv i høj grad kan udvikle din rolle. XCI er sted, hvor vores kunders input er centralt for det, som vi laver.

Om dig

Du har relevant erhvervserfaring som projektleder. Du har teknisk flair indenfor softwareudvikling, og har lyst til at arbejde med leverance af større IT-løsninger på både Linux og Windows.

Du får energi af glade kunder og få tingene til at gå op i en højere enhed på komplekse projekter. Du kan lide at rejse ud til kunder og aflevere et system med backup fra både XCI’s udviklingsteam og XCI’s systemkonsulenter, og derved hjælpe XCI’s kunder med at gøre en forskel indenfor cyber sikkerhed.

Du skal have kommercielt flair samt forståelse for, at kunden er i centrum.

Vores krav til dig:

• Du er proaktiv og løsningsorienteret

• Har evt. erfaring med telebranchen

• Er nysgerrig for at lære nyt

• Gerne certificeret som Prince2 Foundation eller Practioner, eller lignende

• Er vant til og trives med bred en kontaktflade

• Kan håndtere basis kontraktstyring

• Du ønsker at arbejde i en flad og uformel organisation

Som person er du ansvarsfuld, servicemindet, arbejder struktureret, tager ansvar for at forpligtigelser overfor kunden bliver leveret og virker - og holder hovedet koldt i pressede situationer.

Der er behov for direkte kundekontakt, og derfor skal dine mundtlige og skriftlige kommunikationsevner være i top.

Da vores kunde portefølje er global, er det et must, at du som minimum behersker dansk og engelsk i både skrift og tale på forhandlingsniveau– og er indstillet på en rejseaktivitet på 30-40 dage om året.

Til dig fra os:

Du bliver medlem af XCI familien hvor vi passer godt på hinanden. Vi forsøger at gøre hver dag til en god dag, det SKAL være sjov at gå på arbejde.

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig , skulle du have spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Manager Anna Larsen +45 22327232, mail anna.larsen@xci.dk.

Der kan kun ansøges via linket til opslaget grundet GDPR.

Ansøg stillingen her

Alle medarbejdere i XCI skal kunne sikkerhedsgodkendes, hvorfor vi vil anmode dig om at fremvise en ren straffeattest under rekrutteringsprocessen.

Looking for employees icon

Application

We look forward to hearing from you – if you have any questions or need further information about the position, please contact HR Manager Anna Larsen +45 22327232, mail anna.larsen@xci.dk

Applications can only be made via the link above due to GDPR.

All employees at XCI have to undergo security clearance, and, as such, we will ask you to provide a criminal record during the recruitment process.