Aalborg, Denmark

System Consultants

2 Systemkonsulenter til cyber security produkter (Aalborg)

Vi leder efter to dygtige Systemkonsulenter, der brænder for glade kunder og at være med til at gøre en forskel i kampen mod cyberkriminalitet og terrorisme.

Om XCI

XCI er en dansk softwarevirksomhed, der stolt servicerer offentlige kunder over hele verden i kampen mod kriminalitet og terrorisme. Cybersikkerhed, kunstig intelligens og big data er blandt vores nøglekompetencer.

Vores standardprodukter giver en hidtil uset indsigt ind i de voksende mængder af IP-kommunikationsdata, hvilket giver brugerne mulighed for nemt at stille spørgsmål og få brugbare svar ud fra data.

Vi grundlagde XCI i 2017 for at betjene efterretnings- og politimyndigheder og hjælpe dem med effektivt at undersøge tidligere og fremtidige trusler fra de hurtigt voksende datamængder og protokolkompleksiteter. Dette kræver en ny, maskinunderstøttet, datadrevet tilgang. For at løse de komplekse problemer kombinerer vi en dyb forståelse af kommunikationsdata med banebrydende IP-probe-teknologi, kunstig intelligens og analysesoftware.

Med en kombineret brancheerfaring på mere end 400 år, er XCI's team på mere end 30 ingeniører yderst fokuseret på at levere løsninger i verdensklasse, der på enhver kommunikationslinjehastighed kan holde trit med den måde modstandere bruger kommunikationsteknologi på, og dermed hjælpe vores kunder med at udføre deres vigtige arbejde i dag og i fremtiden.

Vi er meget passionerede omkring vores produkter, sørger for at vi altid er foran og sikrer at vi er på forkant på vores forretningsområde – udvikler produkter som gør en virkelig forskel i kampen mod kriminalitet. Vi leverer topmoderne produkter og skubber industrien med nye teknologier og måder at tænke på.

Om jobbet

I samarbejde med vores erfarne team af Systemkonsulenter, vil du være med til at servicere vores kunder med blandt andet følgende opgaver:

• Planlægning af kundeleverancer der omfatter forberedelse, dokumentation og eksekvering af software installation hos kunder

• Træning i brugen af XCI’s software i samarbejde med vores trænings team

• Hjælpe med intern dokumentation og software release test

• Support og vedligeholdelse af kunde-installationer, både remote og onsite

• Sikre høj kundetilfredshed ved i samarbejde med kollegaer, at besvare henvendelser i vores ticket system

• Deltage i vagtordning for at sikre at vores kunder får bedst mulig support

• Formidle vores kunders behov og input til udviklingsteamet

Du bliver en del af et dedikeret og erfaren leveranceteam, der giver et inspirerende, internationalt miljø, hvor du kan udvikle din rolle. XCI er sted hvor vores kunders input er centralt for det vi laver.

Om dig

Du har 3-5 års relevant erhvervserfaring som systemkonsulent eller it-konsulent i et softwarehus. Du er stærk rent teknisk, og har lyst til at arbejde med drift af større IT-løsninger på både Linux og Windows.

Du får energi af glade kunder og teknik. Du kan lide at rejse ud til kunder og aflevere et system med backup fra udviklingsteamet og derved hjælpe XCI kunder med at gøre en forskel for deres borgeres cyber sikkerhed.

Du har en teknisk baggrund, og kommercielt flair samt forståelse for, at kunden er i centrum.

Du har sikkert kendskab til flere af nedenstående teknologier / værktøjer:

• Docker og virtualisering generelt

• Erfaring med Linux, herunder scripting

• System og server monitorering herunder Graphite, Grafana mm

• Kendskab til ElasticSearch og MongoDB er en fordel

Desuden sætter du en ære i at holde dig up-to-date på de nyeste teknologier inden for infrastruktur og drift af store systemer.

Som person er du ansvarsfuld, serviceminded, arbejder struktureret, tager ansvar for at tingene virker - og holder hovedet koldt i pressede situationer.

Der vil ligeledes være behov for direkte kundekontakt, og derfor skal dine kommunikationsevner være i top.

Da vores kunder er globale er det et must at du som minimum behersker dansk og engelsk i både skrift og tale – og er indstillet på at det første år er rejseaktivitet meget stor og herefter vil det ligge  på ca. 40 dage om året.

Til dig fra os:

Du bliver medlem af XCI familien hvor vi passer godt på hinanden. Vi forsøger at gøre hver dag til en god dag, det SKAL være sjov at gå på arbejde.

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig , skulle du have spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Manager Anna Larsen +45 22327232, mail anna.larsen@xci.dk.

Ansøg stillingen her

Der kan kun ansøges via linket til opslaget grundet GDPR.

Alle medarbejdere i XCI skal kunne sikkerhedsgodkendes, hvorfor vi vil anmode dig om at fremvise en ren straffeattest under rekrutteringsprocessen.

Looking for employees icon

Application

We look forward to hearing from you – if you have any questions or need further information about the position, please contact HR Manager Anna Larsen +45 22327232, mail anna.larsen@xci.dk

Applications can only be made via the link above due to GDPR.

All employees at XCI have to undergo security clearance, and, as such, we will ask you to provide a criminal record during the recruitment process.