Aalborg, Denmark

Systemconsultant

SYSTEMCONSULTANT

Er du passioneret omkring udvikling af komplekse og innovative softwareprodukter til at tjene offentlige organisationer og holde nationer sikre? Drømmer du om at være en del af en stærkt præsterende, hurtigt voksende virksomhed med mere end 400 års sammenlagt erfaring? Så er det her din mulighed for at blive en del af en virksomhed, som er dedikeret til at levere løsninger i verdensklasse og som holder trit med de stadigt mere avancerede måder at bruge teknologi til kommunikation på.

XCI er på udkig efter en talentfuld og nysgerrig systemkonsulent, der vil være med til at drive vores virksomhed fremad og være en del af et ambitiøst team, der har sat sig for at revolutionere softwareudvikling. Du får mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier og være en del af et miljø, der giver dig mulighed for at udfordre dig selv og udvikle dine færdigheder.

Som systemkonsulent vil du have en vigtig rolle i at levere softwareløsninger af høj kvalitet til vores kunder. Du vil være med til at analysere kundens behov og krav, designe og implementere softwareløsninger og sikre en problemfri implementering og support.

HVAD SKAL DU LAVE | KUNDELEVERANCER | TRÆNING | SUPPORT | KUNDETILFREDSHED

Kundeleverancer – bliver en af dine hovedopgaver, hvor du sammen med dit team skal planlægge og forberede dokumentation og eksekvering af softwareinstallationer til vores internationale kunder.

Træning– i samarbejde med vores træningsteam skal du være med til at teste og træne vores software så vi i fællesskab sikrer os, at det er brugervenligt til vores kunder.

Support – er afgørende for at sikre høj kundetilfredshed og derfor skal du være med til at vedligeholde kundeinstallationer, både remote fra kontoret, men også onsite med vores kunder.

Kundetilfredshed – der kommer løbende nye kunder til og det er vigtigt, at de oplever god service og høj fleksibilitet. Derfor skal du være med til at sikre høj kundetilfredshed ved bl.a. at besvare henvendelser i vores support ticket system.

Fælles for alle arbejdsområderne er, at du kommer til at samarbejde tæt med ledere og nøglemedarbejdere på tværs af organisationen. Du bliver derfor synlig ud mod forretningen, og en vigtig samarbejdspartner med resten af teamet i delivery og vores development afdeling.

LIDT OM DIG | HVAD HAR DU PRØVET | DARE TO CHALLENGE STATUS QUO

Du har lyst til at arbejde med drift af større IT-løsninger og har optimalt set nogle års erfaring som system – eller IT-konsulent fra et andet softwarehus. Du har en teknisk baggrund, kommercielt flair og forståelse for, at kunden er i centrum. Din teknologiske værktøjskasse er bred, hvor du ideelt set har kendskab til f.eks. Linux, Windows, Docker, ElasticSearch, MongoDB samt system og server monitorering herunder bl.a. Graphite og Grafana.

Du får energi af at hjælpe andre, har gå-på mod, og tør udvikle processer og forretningsgange til det bedre. Du sætter en ære i at holde dig up-to-date på nyeste teknologier og bringe dette i spil i dagligdagen. Sproget i dagligdagen foregår på dansk, men du behersker også engelsk, da du skal samarbejde med kunder i andre lande, hvor XCI er repræsenteret. Du må forvente rejseaktivitet på 50-60 dage om året samt deltagelse i kontinuerlig vagtordning.

MERE END ET JOB | WHAT’S IN IT FOR YOU | GROW WITH US

Vi giver dig de værktøjer og den støtte, du har brug for, for at vokse både som professionel og som person. Vi kan tilbyde dig din næste store mulighed i en kreativ, motiverende og imødekommende virksomhed, hvor alle kan være sig selv, med lige adgang til muligheder. Vi respekterer og værdsætter menneskers forskellighed. Udover et attraktivt og rummeligt arbejdsmiljø, muliggør vi også fleksibilitet der får hverdagen til at hænge sammen. En aktiv personaleforening med f.eks. champagnesmagning, festivaller og fælles rejser er en del af vores kulturelle DNA og det får glæden og fællesskabsfølelsen helt i top!

INTERESSERET? VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte head of delivery Peter Munk på telefon 3084 8134 eller på mail peter.munk@xci.dk. Vi ønsker at gøre ansøgningsprocessen så let som mulig, så vi efterspørger blot et CV, som sendes til job@xci.dk

Ansøgningsfrist d. 31.5.2023

Looking for employees icon

About XCI

XCI is a Danish software company proudly serving government customers around the world.

Our off-the-shelf software products provide unprecedented insights from the growing amounts of data available to intelligence and law enforcement. XCI empowers our customers to easily ask questions and get timely and actionable answers.

XCI was founded in 2017 to serve intelligence and law enforcement agencies helping them efficiently investigate past and future threats from the rapidly growing amounts of data and protocol complexity. This requires a new, machine-assisted, data-driven approach. To solve this complex challenge, we combine a deep understanding of communications data with cutting edge technologies within the areas of information extraction, artificial intelligence, and analytics.

With a combined industry experience of 400+ years, XCI's team of engineers are obsessively focused on delivering world class solutions that at any line-rate keep up with the ways adversaries use communications technology helping our customers do their most important work today and in the future.